Aproximativ 40 de şoferi, sancţionaţi după ce au depăşit viteza legală pe A2

Aproximativ 40 de şoferi au fost sancţionaţi miercuri după ce au depăşit viteza legală pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2), unul dintre aceştia, a căruia maşină a fost înregistrată de radar cu 190 km/h, rămânând fără permis, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul-şef de Poliţie Carol Vârnă.

131 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 40 de şoferi, sancţionaţi după ce au depăşit viteza legală pe A2

Aproximativ 40 de şoferi, sancţionaţi după ce au depăşit viteza legală pe A2 (Imagine: Adriana Neagoe / Arhiva Mediafaxfoto)

Şoferii au fost opriţi la filtrul organizat de Poliţia Rutieră în zona Feteşti.

Niciunul dintre cei opriţi de Poliţie nu a fost prins băut la volan, a mai precizat sursa citată.

Peste 1.500 de poliţişti de la Rutieră şi 298 de aparate radar monitorizează zilnic traficul pe 394 de drumuri naţionale şi europene, în perioada mini-vacanţei dintre 1 şi 6 mai, potrivit Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici