Ar face orice doar să fie angajaţi! Cum intenţionează candidaţii să-şi mintă angajatorii în CV

Pe o piaţă a muncii în continuă transformare, în care lupta pentru o slujbă este acerbă, cei care îşi caută un job ar inventa orice pentru a fi băgaţi în seamă. Din păcate, unii sunt atât de inventivi încât depăşesc cu mult graniţele realităţii, informează www.incont.ro.

56 afișări
Imaginea articolului Ar face orice doar să fie angajaţi! Cum intenţionează candidaţii să-şi mintă angajatorii în CV

Ar face orice doar să fie angajaţi! Cum intenţionează candidaţii să-şi mintă angajatorii în CV (Imagine: Shutterstock)

Recrutorii profesionişti nu încetează să se minuneze atunci când citesc CV-urile candidaţilor. De la prezentările în versuri şi până la a-şi inventa rude celebre, nimic nu limitează imaginaţia celor care vor neapărat un anumit loc de muncă.

Pe lângă lucrurile mai mult sau mai puţin trăznite pe care le inventează despre ei, cea mai frecventă greşeală pe care o fac candidaţii în CV-urile lor este să uite să treacă lucruri esenţiale. Cum ar fi datele de contact!

Potrivit unui sondaj realizat de careerbuilder.com pe un eşantion de 700 de recrutori din Marea Britanie, de departe cele mai ilare informaţii din CV-uri au fost, într-un caz, că respectivul se trage direct din vikingi sau, în alt caz, că este "Stăpânul Timpului şi al Universului", scrie The Telegraph.

Citeşte mai multe despre cum intenţionează candidaţii să-şi mintă angajatorii în CV pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici