Arad: Italian împuşcat mortal în cap la o partidă de vânătoare

Un italian de 43 de ani, care participa, luni seară, la o partidă de vânătoare într-o pădure de lângă oraşul arădean Pecica, a fost împuşcat mortal în cap de unul dintre vânători.

1 afișare
Imaginea articolului Arad: Italian împuşcat mortal în cap la o partidă de vânătoare

Arad: Italian împuşcat mortal în cap la o partidă de vânătoare

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, vânatoarea de păsări a fost organizată legal de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Arad.

Potrivit aceloraşi surse, italianul a fost împuşcat accidental după ce a părăsit standul în care trebuia să stea şi s-a ascuns într-o tufă. Bărbatul a fost nimerit în cap de un glonţ şi a murit pe loc.

O echipă de poliţişti şi procurori criminalişti s-a deplasat la faţa locului pentru a cerceta cauzele în care s-a produs acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici