Arad: Trafic îngreunat pe DN7, unde s-a răsturnat un microbuz de persoane

Traficul se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii arădene Bătuţa, unde un autoturism a lovit un cap de pod şi a ricoşat într-un microbuz de persoane care circula din sens opus şi care s-a răsturnat, şoferul autoturismului fiind rănit grav în urma accidentului.

175 afișări
Imaginea articolului Arad: Trafic îngreunat pe DN7, unde s-a răsturnat un microbuz de persoane

Arad: Trafic îngreunat pe DN7, unde s-a răsturnat un microbuz de persoane (Imagine: Gigi Ciuncanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, accidentul a avut loc în apropierea localităţii Bătuţa, pe DN 7, unde şoferul unui autoturism Dacia a pierdut controlul volanului, iar maşina a izbit un cap de pod. Autoturismul a ricoşat şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un microbuz care circula regulamentar. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe şosea, blocând una din cele două benzi de circulaţie.

Şoferul autoturismului a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este supus unor investigaţii medicale.

În microbuz se aflau trei persoane, însă acestea nu au necesitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii şi drumarii prezenţi la locul accidentului estimează că traficul va fi reluat pe ambele benzi în jurul orei 11.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici