Argeş: Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare a murit la spital

Bărbatul de 75 de ani rănit grav după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare din judeţul Argeş a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde fusese internat în urma incidentului.

35 afișări
Imaginea articolului Argeş: Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare a murit la spital

Argeş: Bărbatul împuşcat la o partidă de vânătoare a murit la spital (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, bărbatul era în stare foarte gravă, iar pronosticul era rezervat în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

"Bărbatul avea multiple plăgi împuşcate în cap, în regiunea cervicală, în umărul stâng şi în omoplatul drept. Era în stare foarte gravă şi a decedat, în pofida eforturilor medicilor", a declarat dr. Nicoleta Nistor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piteşti.

În urma decesului bătrânului, a fost schimbată încadrarea juridică în acest dosar, bărbatul care l-a împuşcat fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

"Ancheta continuă cu bărbatul de 63 de ani în stare de libertate, fiind schimbată încadrarea juridică a faptei din vătămare coporală gravă în ucidere din culpă", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Dănuţ Dinu.

Bărbatul de 75 de ani a fost împuşcat, duminică, pe un teren greu accesibil de pe fondul de vânătoare din comuna argeşeană Uda, unde a avut loc o vânătoare de mistreţi şi vulpi. Bărbatul a fost împuşcat în cap de către un coleg de 63 de ani, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti.

Poliţiştii argeşeni afirmau că partida de vânătoare era autorizată, dar că a fost organizată fără nerespectarea regulilor.

Vânătorul care şi-a împuşcat colegul le-a spus anchetatorilor, la audieri, că "l-a confundat cu o vulpe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici