Argeş: Femeie la spital după ce a fost muşcată de un lup care a intrat în gospodăria sa

O femeie de 74 de ani din comuna Mălureni, judeţul Argeş, a fost muşcată, vineri seară, de un lup care a intrat în gospodăria sa, femeia fiind transportată la spital, iar animalul fiind împuşcat de către vânători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări
Imaginea articolului Argeş: Femeie la spital după ce a fost muşcată de un lup care a intrat în gospodăria sa

Argeş: Femeie la spital după ce a fost muşcată de un lup care a intrat în gospodăria sa (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit directorului Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Gelu Lupu, vineri seară, o bătrână din localitatea Mălureni a fost muşcată de un lup care a intrat în gospodăria sa.

Femeia de 74 de ani a fost muşcată de o mână de către lup, fiind transportată la Spitalul Judeţean Piteşti, unde se află internată în secţia de boli infecţioase.

Ulterior, lupul a fost împuşcat de vânători, cadavrul animalului urmând să fie supus unor analize efectuate de către specialişti ai DSVSA Argeş, care vor stabili dacă avea rabie.

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în condiţiile în care în acest caz există suspiciunea că animalul agresiv ar fi fost turbat, se iau toate măsurile pentru prevenirea altor incidente similare în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici