Argeş: Un microbuz a fost lovit de tren, patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere de cale ferată de pe DN 73, în judeţul Argeş, şoferul microbuzului spunând că s-a oprit motorul în timp ce traversa calea ferată.

249 afișări
Imaginea articolului Argeş: Un microbuz a fost lovit de tren, patru persoane au fost rănite

Argeş: Un microbuz a fost lovit de tren, patru persoane au fost rănite (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, accidentul a avut loc în satul Lăzăreşti din comuna argeşeană Schitu Goleşti, iar trecerea peste calea ferată nu are bariere şi este prevăzută cu indicatorele "Stop" şi "Crucea Sfântului Andrei".

Microbuzul de persoane a fost lovit de un tren, apoi s-a răsturnat.

Patru pasageri ai microbuzului au fost răniţi, doi dintre ei fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, iar ceilalţi doi primind îngrijiri medicale la faţa locului din partea medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş, care au ajuns acolo cu mai multe salvări.

În urma impactului, două geamuri ale locomotivei trenului de persoane care circula pe relaţia Câmpulung - Piteşti au fost sparte, dar garnitura feroviară şi-a continuat deplasarea fără probleme, călătorii nefiind afectaţi.

La momentul accidentului în microbuz se aflau doar cei patru pasageri. Şoferul susţine că accidentul s-a produs după ce motorul microbuzului s-a oprit în timp ce traversa calea ferată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici