Arhiva exilului Regelui Mihai va ajunge la Castelul Săvârşin

Documente legate de activitatea Familiei Regale a României după 1989 şi a Fundaţiei Regale Margareta a României vor ajunge la Săvârşin, în judeţul Arad. Arhiva a fost adusă treptat, după 2004, se la secretariatul de la Versoix, apoi de la Aubonne (Elveţia).

231 afișări
Imaginea articolului Arhiva exilului Regelui Mihai va ajunge la Castelul Săvârşin

Arhiva exilului Regelui Mihai va ajunge la Castelul Săvârşin

Angajaţii Asociaţiei Casa Majestăţii Sale au încheiat, la Palatul Elisabeta, trierea şi ambalarea arhivei regale, pentru a o expedia la Castelul Săvârşin.

„Arhiva cuprinde documente legate de activitatea Familiei Regale după 1989 şi cea a Fundaţiei Regale Margareta a României. Iniţial găzduită de secretariatul de la Versoix, apoi de la Aubonne (Elveţia), arhiva a fost adusă, treptat, după anul 2004, la Palatul Elisabeta, iar acum va fi centralizată într-o singură colecţie, pe Domeniul Regal Săvârşin”, transmite, luni, Familia Regală.

Arhiva mai cuprinde fotografii ale Familiei Regale de-a lungul anilor de exil, precum şi documente şi corespondenţă începând cu anul 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici