Armand face curăţenie pe trotuar: a ridicat ultimul chioşc de presă nefuncţional din Sectorul 1

Primarul Clotilde Armand anunţă că marţi a ridicat ultimul chioşc de presă nefuncţional de pe raza Sectorului 1.

121 afișări
Imaginea articolului Armand face curăţenie pe trotuar: a ridicat ultimul chioşc de presă nefuncţional din Sectorul 1

Armand face curăţenie pe trotuar: a ridicat ultimul chioşc de presă nefuncţional din Sectorul 1

„Am ridicat astăzi (marţi - n.r.) ultimul chioşc de presă nefuncţional de pe raza Sectorului 1. Este vorba de un chioşc situat în Piaţa Charles de Gaulle care în acest an a funcţionat cu intermitenţe, iar în ultimele luni fusese practic abandonat pe trotuar şi îngreuna circulaţia pietonilor şi vizibilitatea şoferilor”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El precizează că în ultimii doi ani a ridicat zeci de asfel de chioşcuri sau gherete abandonate, nefolosite sau cele pentru care proprietarii nu deţineau autorizaţie de comercializare valabilă.

„Acestea ocupau inutil trotuarele şi urâţeau domeniul public, iar unele se transformaseră în adevărate focare de infecţie. Aşa cum am spus în repetate rânduri, în Sectorul 1 aplicăm cu stricteţe legislaţia în vigoare şi lucrăm 100% pentru comunitate”, încheie Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
armand,
chioşc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici