VIDEO  Aşa se frânge inima unei mame. O fetiţă împlineşte trei ani, dar nimeni nu participă

  • O mamă din Utah se declară „devastată” după ce a invitat 27 de copii la petrecerea de ziua fiicei sale de 3 ani, Avery, dar niciun invitat nu s-a prezentat.
  • Postarea ei a devenit virală: 3 milioane de vizualizări şi mii de mesaje de alinare.
2736 afișări
Imaginea articolului Aşa se frânge inima unei mame. O fetiţă împlineşte trei ani, dar nimeni nu participă

FOTO Captură Instagram

Nu a fost o zi de naştere bună pentru Avery. Fetiţa a împlinit recent 3 ani, iar mama ei a decis să-i organizeze o petrecere - cu pizza şi un tort cu tema "Frozen", personajul preferat al copilei.

Dar din cei 27 de invitaţi, niciunul nu a venit, lăsând-o pe cea mică singură să aştepte în zadar. 7 familii confirmaseră iniţial participarea, apoi unele au trimis mesaje în ultimul moment pentru a anunţa mama că nu mai pot veni, în timp ce altele au lăsat-o baltă fără nicio explicaţie, scrie Daily Mail.

Mama, Breanna Strong, în vârstă de 27 de ani, a postat un videoclip pe TikTok în care a povestit întâmplarea, iar postarea a devenit virală: 3 milioane de vizualizări şi mii de mesaje de alinare.

„Am invitat 27 de copii la a treia aniversare a lui Avery. Nu a venit niciunul dintre prietenii ei”, a scris Strong.

Clipul o arată pe Avery, care mănâncă o felie de pizza în timp ce stă singură la o masă, iar mama ei aruncă o cutie de prăjituri la gunoi. "Bani şi timp irosit", este titlul mesajului: „Aşa se frânge cu adevărat inima unei mame”.

„I s-a întâmplat şi uneia dintre fiicele mele. Acum mă asigur că ne prezentăm la toate petrecerile la care suntem invitaţi. Nu vreau să văd niciodată acea durere pe chipul nimănui”, s comentat un părinte.

Un altul a spus că nu mai organizează petreceri pentru copii exact din acest motiv: „Sincer, cred că oamenii pur şi simplu nu mai participă la petrecerile de ziua de naştere. Eu am încetat să le mai fac”.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp#trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici