ASPA s-a pus pe hingherit: câţi câini fără stăpâni au fost capturaţi luna trecută, în Bucureşti

După cazurile prezentate public cu persoane atacate, 206 câini au fost capturaţi din Bucureşti în luna februarie, a anunţat marţi Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

1787 afișări
Imaginea articolului ASPA s-a pus pe hingherit: câţi câini fără stăpâni au fost capturaţi luna trecută, în Bucureşti

ASPA s-a pus pe hingherit: câţi câini fără stăpâni au fost capturaţi luna trecută, în Bucureşti

Potrivit unei informări făcute marţi pe pagina de Facebook a ASPA, în ultima lună echipajele de capturare au acţionat pe toată raza municipiului Bucureşti pentru a răspunde sesizărilor primite de la cetăţeni sau de la autorităţi, dar şi pentru a monitoriza anumite zone vulnerabile.

Astfel, în februarie au fost capturaţi 206 câini, 175 de adulţi şi 31 de pui.

Conform reprezentanţilor ASPA, cele mai multe acţiuni de capturare au avut loc în apropierea unor complexuri noi de blocuri şi a unor şantiere în lucru, zone cu case îngrădite, depozite sau fabrici aflate la periferia Bucureştiului.

„În ultimii ani aceste zone s-au dezvoltat foarte mult, au devenit zone propice pentru înmulţirea necontrolată a câinilor, care mai apoi migrează pe domeniul public”, precizează reprezentanţii Autorităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
capturaţi,
aspa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici