Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe A4, din cauza ceţii

Traficul este îngreunat, miercuri dimineaţa, pe Autostrada Soarelui şi pe A4, Ovidiu-Agigea, din cauza ceţii dense, anunţă reprezentanţii Centrului Infotrafic.

59 afișări
Imaginea articolului Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe A4, din cauza ceţii

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe A4, din cauza ceţii

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, din cauza ceţii vizibilitatea pe Autostrada Soarelui a scăzut pe alocuri sub 100 de metri.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8.00), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri. Precizăm că, din acelaşi motiv, se circulă îngreunat şi pe A4 Ovidiu- Agigea”, au transmis poliţiştii.

Aceştia le recomandă şoferilor reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers, folosirea corespunzătoare a luminilor, să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara şoselei şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici