Au ajuns la spital: Un bărbat şi o femeie din Şimleu Silvaniei au fost muşcaţi pe stradă de un mistreţ | VIDEO

Un bărbat şi o femeie au fost muşcaţi de mistreţ pe o stradă din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, joi, aceştia fiind transportaţi la spital. Animalul a fugit într-o pădure din apropierea localităţii, urmărit de o echipă de vânători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3247 afișări
Imaginea articolului Au ajuns la spital: Un bărbat şi o femeie din Şimleu Silvaniei au fost muşcaţi pe stradă de un mistreţ | VIDEO

Au ajus la spital: Un bărbat şi o femeie din Şimleu Silvaniei au fost muşcaţi pe stradă de un mistreţ | VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Marius Mesaroş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că jandarmii au monitorizat deplasarea mistreţului prin oraş.

”O femeie şi un bărbat au sesizat că au fost muşcaţi de un porc mistreţ în timp ce circulau pe o stradă din Şimleu Silvaniei. La faţa locului s-au deplasat echipaje de jandarmi, Poliţie, Poliţie Locală şi ambulanţă, cele două victime fiind transportate la spital. Mistreţul a fugit din oraş şi a intrat într-o pădure din vecinătatea localităţii, iar o grupă de vânători a pornit în urmărirea lui pentru a-l captura”, a spus Mesaroş.

Potrivit acestuia, jandarmii au acţionat doar în oraş, monitorizând deplasarea mistreţului, pentru a se asigura că nu au fost alte persoane în calea lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici