Au ieşit cu viteză din izolare: Peste 2.300 de permise de conducere reţinute în minivacanţă

IGPR a anunţat că în minivacanţa de 1 iunie poliţiştii au reţinut 2.384 de permise de conducere şi au retras 577 de certificate de înmatriculare.

1242 afișări
Imaginea articolului Au ieşit cu viteză din izolare: Peste 2.300 de permise de conducere reţinute în minivacanţă

Au scăpat din izolare, au scăpat de sub control: Peste 2.300 de permise de conducere reţinute în minivacanţă

În perioada 29-31 mai, aproximativ 12.000 de poliţişti au acţionat în teren, zilnic, pentru menţinerea siguranţei publice şi pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

„Poliţiştii au intervenit la 8.445 de sesizări ale cetăţenilor, 7.011 dintre acestea fiind prin 112. De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar 438 de persoane au fost surprinse în flagrant delict”, a arătat IGPR.

În ceea ce priveşte infracţiunile comise cu violenţă, în aceste 3 zile s-a înregistrat o scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu 12 fapte, dar şi o scădere a numărului accidentelor rutiere grave, mai puţine cu 24, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

De asemenea, a scăzut şi numărul persoanelor rănite grav, mai puţine cu 28, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Poliţiştii rutieri au constatat 394 de infracţiuni la regimul circulaţiei. Şoferilor le-au fost reţinute 2.384 de permise de conducere şi retrase 577 de certificate de înmatriculare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici