Video Autocar cu 35 de turişti, implicat în accident rutier în apropiere de Predeal. Drumul este blocat pe ambele sensuri

Un autocar cu 35 de turişti din Taiwan a fost implicat, luni, într-un accident pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov, între localităţile Timiş şi Predeal, drumul fiind blocat pe un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1413 afișări

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc între două autoturisme şi un autocar şi nicio persoană nu este rănită.

„Şoferul uneia dintre maşini a fost evaluat medical. Are escoriaţii. În rest, nu sunt victime. În autocar erau 35 de persoane din Taiwan, care se îndreptau spre Braşov”, a declarat Sfreja.

Sfreja a precizat că Drumul Naţional 1, între localităţile Timiş şi Predeal este blocat pe un sens şi se circulă îngreunat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici