Autorităţile de pe o mică insulă italiană, invadată de capre, oferă animalele spre adopţie

  • Autorităţile de pe o mică insulă italiană, invadată de capre, oferă animalele spre adopţie.
  • Decizia a fost luată deoarece înmulţirea necontrolată a caprelor a devenit o problemă pentru localnicii din Alicudi.
  • Animalele distrug grădinile şi gardurile oamenilor.
398 afișări
Imaginea articolului Autorităţile de pe o mică insulă italiană, invadată de capre, oferă animalele spre adopţie

Autorităţile de pe o mică insulă italiană, invadată de capre, oferă animalele spre adopţie

Primarul Riccardo Gullo a avut ideea adopţiei, potrivit BBC. El a realizat un recensământ în urma căruia s-a aflat că numărul caprelor de pe insulă este de şase ori mai mare decât cel al oamenilor.

Pe insula Alicudi, aflată lângă Sicilia, trăiesc aproximativ 100 de oameni. Caprele au devenit o problemă pentru locuitorii din Alicudi deoarece animalele distrug grădinile şi gardurile.

Cererile pentru „adoptarea unei capre” trebuie să fie trimise până pe 10 aprilie. Cei interesaţi sunt informaţi că animalele pot produce o brânză foarte apreciată de consumatori.

Caprele sălbatice trăiesc în Alicudi de ani de zile în special în zonele înalte. Deoarece s-au înmuţit foarte mult, caprele au ajuns în zonele de coastă, unde se află comunităţile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici