Autorităţile de sănătate publică vor fi reorganizate ca direcţii de sănătate

Autorităţile de sănătate publică judeţene şi cea a municipiului Bucureşti vor fi reorganizate în direcţii de sănătate, ca servicii publice deconcentrate ale Ministerului Sănătăţii, în baza unei ordonanţe de urgenţă aprobate, săptămâna trecută, de Guvern.

28 afișări
Imaginea articolului Autorităţile de sănătate publică vor fi reorganizate ca direcţii de sănătate

Ion Bazac, ministrul Sănătăţii (Imagine: Mediafax Foto)

În mod similar se pot organiza direcţii de sănătate publică în cadrul ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, care colaborează cu unităţile deconcentrate ale Ministerului Sănătăţii, se arată în actul normativ.

Regulamentul de organizare şi funcţionare, precum şi organigrama direcţiilor de sănătate vor fi aprobate în termen de 60 zile, prin ordin al ministrului Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici