Autorităţile locale au alocat două milioane de lei pentru a testa de COVID 40.000 de maramureşeni

  • Autorităţile din Maramureş anunţă că au alocat două milioane de lei pentru a deschide centre noi de testare şi pentru implementarea testelor rapide antigen.
  • În baza unor protocoale semnate cu mai multe unităţi medicale, autorităţile vor să testeze aproximativ 40.000 de maramureşeni.
179 afișări
Imaginea articolului Autorităţile locale au alocat două milioane de lei pentru a testa de COVID 40.000 de maramureşeni

Autorităţile locale au alocat două milioane de lei pentru a testa de COVID 40.000 de maramureşeni

Autorităţile maramureşene au anunţat că vor creşte numărul de teste prin implementarea testelor rapide antigen. De asemenea, vor fi deschise centre noi de testare şi vor fi alocate două milioane de lei pentru a asigura accesul a circa 40.000 de maramureşeni la aceste servicii medicale.

Autorităţile au semnat protocoale de colaborare cu mai multe unităţi medicale din judeţ.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş”, Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, Spitalul de Pneumoftiziologie ”Dr. Nicolae Ruşdea” din Baia Mare, Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, Spitalul Orăşenesc Târgu Lăpuş, Centrul de Permanenţă Seini, Centrul de Permanenţă Dragomireşti. Pe platforma online se pot programa profesorii, elevii, cei aflaţi în categoriile de risc, dar şi alte persoane care doresc să se testeze”, a declarat Ionel Bogdan, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici