Avalanşă în zona Bâlea Lac. O persoană a decedat

O avalanşă a avut loc vineri, după-masă, în zona Bâlea Lac. Potrivit informaţiilor, o persoană a fost surprinsă în incident. Bărbatul, angajat la Salvamont Sibiu, a fost declarat decedat.

653 afișări
Imaginea articolului Avalanşă în zona Bâlea Lac. O persoană a decedat

Avalanşă în zona Bâlea Lac. O persoană a decedat

Vineri după-masă a avut loc în zona Bâlea o avalanşă. Potrivit informaţiilor, o persoană a fost surprinsă. A fost solicitat şi elicopterul SMURD.

„Vineri după-masă a avut loc în zona Bâlea o avalanşă. Întrucât informaţiile primite indicau o persoană posibil surprinsă, ISU Sibiu a alocat la faţa locului , în sprijinul Salvamont, o autospecială de stingere, o şenilată şi o ambulanţă SMURD”, anunţă ISU Sibiu.

Totodată, la locul indicat a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

„Din păcate victima nu a mai putut fi resuscitată”, transmite Salvamont Sibiu.

Bărbatul decedat era angajat la Salvamont Sibiu. El nu se afla în timpul serviciului.

Joi a avut loc o altă avalanşă, de mari dimensiuni, în aceeaşi zonă. Doi turişti au avut corturile îngropate în zăpadă. Ei se aflau în cabană din apropiere şi nu au fost răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici