Avertizare cod galben: Ploi torenţiale şi furtună în judeţele Constanţa şi Tulcea

Meteorologii anunţă, începând de duminică, ploi torenţiale şi vânt care va sufla cu 60 de kilometri pe oră, în judeţele Constanţa şi Tulcea, astfel că a fost transmisă o avertizare de cod galben către autorităţile locale.

20 afișări
Imaginea articolului Avertizare cod galben: Ploi torenţiale şi furtună în judeţele Constanţa şi Tulcea

Avertizare cod galben: Ploi torenţiale şi furtună în judeţele Constanţa şi Tulcea

Potrivit site-ului Admnistraţiei Naţionale de Meteorologie, în judeţele Constanţa şi Tulcea vântul se va intensifica şi va atinge o viteză ce va depăşi la rafală 60 km/h, mai ales în zona litoralului.

Avertizarea - transmisă pentru perioada 27 aprilie, ora 9.00-28 aprilie, ora 12.00 - notează că în cele două judeţe, în a doua parte a zilei de duminică, 27 aprilie, şi în noaptea de duminică spre luni (27 spre 28 aprilie) se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 25 de litri pe metrul pătrat şi, izolat, 40 de litri pe metrul pătrat.

Meteorologii informează, totodată, că în intervalul menţionat se vor înregistra intensificări de vânt şi în celelalte judete din sud-estul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici