Avertizare cu cod galben pentru scăderea temperaturii

Vremea se va răci accentuat, de sâmbătă până luni, temperaturile fiind cu 8-10 grade mai mici decât cele normale pentru această perioadă, a comunicat Administraţia Naţională de Meteorologie.

1 afișare
Imaginea articolului Avertizare cu cod galben pentru scăderea temperaturii

Avertizare cu cod galben pentru scăderea temperaturii

În intervalul 13 octombrie, ora 12:00 şi 15 octombrie ora 09:00 vremea se va răci accentuat.

În jumătatea nordică a Moldovei precipitaţiile vor fi şi sub forma de lapoviţă şi ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, iar în Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea poate atinge 70-80 km/h. În zona de munte viteza vântului va depăşi 100 km/h şi va ninge viscolit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici