Avertizare de taifun la Shenzhen, unde Ponta este în vizită oficială

Meterologii chinezi au emis o avertizare de taifun nivelul 1, caracterizat prin rafale de ploaie puternice, acesta fiind primul nivel din zece nivele de alertă posibile pentru astfel de fenomene, pentru zona Hong Kong şi Shenzhen, unde premierul Victor Ponta se află în vizită oficială.

435 afișări
Imaginea articolului Avertizare de taifun la Shenzhen, unde Ponta este în vizită oficială

Avertizare de taifun la Shenzhen, unde Ponta este în vizită oficială (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Premierul a spus presei că nu a fost informat despre acest fenomen de către Ministerul român de Externe şi că a aflat "tot singur", aluzie la accidentul rutier înregistrat recent în Muntenegru în care au fost implicaţi cetăţeni români.

"Grăbiţi-vă, că poate nu mai putem decola", a spus, zâmbind, premierul jurnaliştilor din delegaţie.

Premierul Victor Ponta urmează să îşi încheie vizita oficială în China şi să revină la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici