Avertizarea cod roşu se ridică marţi seara

Avertizarea cu cod roşu va fi ridicată marţi seara, la ora 21.00, iar codul portocaliu va fi restrâns pentru şase judeţe şi municipiul Bucureşti, până miercuri seara ora 21.00, a anunţat, la Guvern, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

1 afișare
Imaginea articolului Avertizarea cod roşu se ridică marţi seara

Avertizarea cod roşu se ridică marţi seara

Avertizarea cu cod portocaliu va fi valabilă până miercuri seara pentru judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Ilfov, vestul judeţului Constanţa şi municipiul Bucureşti.

Restul judeţelor vor fi avertizate cu cod galben în intervalul marţi seara ora 24.00-miercuri seara ora 21.00, urmare a intensificărilor de vânt sau temperaturilor de 35-38 grade Celsius.

Nicolăescu a anunţat că avertizarea cod galben va fi ridicată miercuri seara la ora 21.00, astfel că niciun judeţ nu va mai fi atenţionat pentru caniculă.

Zonele din sudul judeţelor Teleorman, Olt şi Dolj şi întreaga suprafaţă a judeţelor Giurgiu, Ilfov, precum şi a municipiului Bucureşti au fost avertizate cu cod roşu pentru ziua de marţi, 24 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici