BAC 2018 GEOGRAFIE. Modele de SUBIECTE şi BAREM la Geografie, la Bacalaureat 2018

BAC 2018 SUBIECTE GEOGRAFIE. Liceeni de clasa a XII-a susţin joi ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2018, proba la alegere a profilului. Ei au avut de ales între una dintre disciplinele Biologie, Geografie, Fizică, Chimie, Informatică, Logică, Economie, Psihologie, Filosofie şi Sociologie. MEDIAFAX vă prezintă modele de subiecte şi barem la geografie, la BAC 2018, publicate pe edu.ro

23935 afișări
Imaginea articolului BAC 2018 GEOGRAFIE. Modele de SUBIECTE şi BAREM la Geografie, la Bacalaureat 2018

BAC 2017 GEOGRAFIE. Modele de SUBIECTE şi BAREM la Geografie, la Bacalaureat

SUBIECTE GEOGRAFIE BACALAUREAT 2018

 

De la ora 13.00, în PLATOUL MEDIAFAX, rezolvăm Subiectele de la Geografie cu Bogdan Petre, profesor geografie la Colegiul National Gheorghe Lazar.

BAC 2018 SUBIECTE GEOGRAFIE. Liceeni de clasa a XII-a susţin joi ultima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat 2018, proba la alegere a profilului, unde au avut de ales între disciplinele Biologie, Geografie, Fizică, Chimie, Informatică, Logică, Economie, Psihologie, Filosofie şi Sociologie. Conform statisticolor examenului de Bacalaureat 2018 cei mai mulţi au optat să rezolve subiecte la geografie sau biologie.  

BAC 2018 SUBIECTE GEOGRAFIE. Absolvenţii de clasa a XII-a care au ales să rezolve subiecte la geografie la Bacalaureat 2018, potrivit regulilor de organizare a examenului de BAC 2018 provin din filiera teoretică, profilul uman - ştiinţe sociale şi filologie, filiera vocaţională, filera tehnologică, profilurile artistic, sportiv, pedagogic, teologic, ştiinţe sociale şi ordine şi securitate publică.

BAC 2018 SUBIECTE GEOGRAFIE. La probele scrise la BAC 2018 accesul candidaţilor în centrele de examen în care are loc proba la Geografie a BAC 2018 se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării lucrării scrise la geografie este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor la geografie la bacalaureat 2018, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru, anunţă Ministerul Educaţiei. 

SUBIECTE POSIBILE PROBA GEOGRAFIE A EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2018

MEDIAFAX vă prezintă modelele de subiecte la geografie la bacalaureat 2018, publicate pe edu.ro 

BAC 2018 SUBIECTE GEOGRAFIE. VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE ŞI NOTARE PENTRU MODELUL DE SUBIECTE LA GEOGRAFIE LA BACALAUREAT 2018,  PUBLICAT PE EDU.RO

NOTĂ: Mediafax va publica in exclusivitate subiecte şi bareme de evaluare pentru examenul de Bacalaureat 2018, proba scrisa la Geografie, imediat ce acestea vor deveni disponibile.

UPDATE: Modul de rezolvare al subiectelor la Geografie este disponibil aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici