BAC 2019. Candidaţii, înainte de ultima probă a Bacalaureatului: În sfârşit, de astăzi ne vom relaxa puţin

Absolvenţii clasei a XII-a susţin, joi, ultima probă din cadrul Bacalaureatului, iar înainte de a intra în sală, o parte din candidaţii de la Liceul "Tudor Vladimirescu" din Capitală au declarat ca au mari emoţii, însă sunt bucuroşi că apoi se vor relaxa.

291 afișări
Imaginea articolului BAC 2019. Candidaţii, înainte de ultima probă a Bacalaureatului: În sfârşit, de astăzi ne vom relaxa puţin

BAC 2019. Candidaţii, înainte de ultima probă a Bacalaureatului: În sfârşit, de astăzi ne vom relaxa puţin

David e absolvent al Liceului Teoretic "Tudor Vladimirescu" din Capitală şi urmează să susţină proba la Fizică din cadrul examenului naţional de Bacalaureat.

Elevul a menţionat faptul că are emoţii, chiar dacă se simte pregătit, mai ales pentru că a făcut şi meditaţii.

“Am făcut meditaţii toată clasa a XII-a, pentru că ceea ce făceam la ore nu îmi era suficient”, spune absolventul.

David a spus că speră ca nota lui de la această probă să fie 8.

“Vreau ca mai departe să urmez cursurile Politehnicii”, a conchis elevul.

Andra este şi ea absolventă a clasei a XII a, în cadrul Liceului Teoretic "Tudor Vladimirescu" şi va susţine proba la Biologie.

Absolventa a declarat, înainte de intrarea în sală, că are emoţii, însă acest lucru e compensat de faptul că este ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat.

“Mă bucur că, în sfârşit, de astăzi ne vom relaxa puţin”, spune aceasta.

Andra a menţionat faptul că nu a făcut meditaţii pe parcursul anului pentru această disciplină.

“Am înţeles totul la clasă şi m-am mai pregătit eu individual acasă”, spune eleva.

Joi, absolvenţii claselor a XII a susţin ultima probă în cadrul examenului naţional de Bacalureat 2019, respectiv proba la alegere a profilului: geografie, fizică, economie, logică, biologie etc.

Taguri:
bacalaureat,
proba,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici