Bacalaureat 2019, proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie: Elevii au emoţii, dar spun că se simt pregătiţi

Absolvenţii clasei a XII a susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului în cadrul examenului naţional de Bacalaureat, la Matematică sau Istorie. O parte din absolvenţii de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală au spus că au emoţii, însă înainte de intrarea în săli s-au declarat pregătiţi.

535 afișări
Imaginea articolului Bacalaureat 2019, proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie: Elevii au emoţii, dar spun că se simt pregătiţi

Bacalaureat 2019, proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie: Elevii au emoţii, dar spun că se simt pregătiţi

Andra e absolventă a Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” din Capitală. Tânăra a declarat pentru MEDIAFAX că are destul de multe emoţii pentru proba de Matematică pe care urmează să o susţină, însă încearcă să le depăşească.

Ea a precizat că pentru a face faţă acestei probe a urmat şi ore de meditaţii.

“Doar ca să mă simt mai sigură pe mine. Am înţeles foarte bine şi la clasă, dar puţină muncă suplimentară nu strică”, spune Andra.

Absolventa a mai spus că după finalizarea examenului de Bacalaureat vrea să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină.

Alţi doi proaspeţi absolvenţi ai Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” care vor susţine proba la Matematică au precizat că au emoţii pentru acest examen, însă că au speranţa că s-au pregătit suficient.

Şi ei au menţionat că au apelat la ore de meditaţii în vederea pregătirii, dar cu precădere pentru admiterea la facultate, Bacalaureatul fiind doar etapa premergătoare a acestui pas.

“Am făcut şi meditaţii, dar pentru admitere mai mult, Bac-ul nu reprezintă neapărat o problemă”, spun elevii.

Cei doi absolvenţi vor merge mai departe la Automatică şi la Polithenică, departamentul Transporturi.

Taguri:
bacalaureat,
elevi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici