Bacău: Tânără în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul IV al locuinţei iubitului său

O tânără de 24 de ani, din Bacău, a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a căzut, complet dezbrăcată, de la fereastra locuinţei iubitului său, situată la etajul al patrulea al unui bloc din oraş, incident după care tânărul s-a blocat în apartament, poliţiştii fiind nevoiţi să spargă uşa.

307 afișări
Imaginea articolului Bacău: Tânără în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul IV al locuinţei iubitului său

Bacău: Tânără în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul IV al locuinţei iubitului său (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii băcăuani, tânăra, complet dezbrăcată, s-ar fi aruncat de la fereastră pe fondul consumului de alcool, căderea sa fiind atenuată de crengile unui copac astfel încât impactul cu solul nu i-a fost fatal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul şi varianta ca băcăuanca de 24 de ani să fi fost împinsă sau aruncată de la etaj de către iubitul său, un tânăr de 36 de ani, mai ales că acesta s-a blocat în apartament imediat după incident, aruncând şi mai multe obiecte pe geam.

Pentru a-l putea audia pe bărbat, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa de acces în apartament, tânărul fiind ridicat de forţele de ordine şi dus la sediul Poliţiei.

"Din primele investigaţii desfăşurate în acest caz, s-a stabilit că a fost un act de voinţă din partea tinerei, fără a exista indicii clare că ar fi fost împinsă de către iubitul său. Tânărul a declarat că au consumat băuturi alcoolice înainte de incident, în locuinţă fiind găsite de către poliţişti sticle cu băutură”, a declarat, joi, corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Preluată de o ambulanţă la scurt timp după impactul cu solul, în urma apelului făcut la numărul de urgenţă 112 de către vecinii tânărului, băcăuanca de 24 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici