„Balta primăriei. Scăldatul interzis”. Afişe cu mesaje ironice lipite pe gardul unui şantier din Focşani

Mai multe afişe cu mesaje ironice au fost lipite pe gardul unui şantier din Focşani, din cauza căruia strada se umple cu apă în timpul ploilor. Locuitorii au scris pe acestea: Balta Primăriei, Scăldatul interzis sau Pescuit cu plată.

1206 afișări
Imaginea articolului „Balta primăriei. Scăldatul interzis”. Afişe cu mesaje ironice lipite pe gardul unui şantier din Focşani

Afişe cu mesaje ironice lipite pe un şantier din Focşani: Balta primăriei, Scăldatul interzis

Şantierul care a ajuns ţinta glumelor locuitorilor din Focşani se află pe Strada Tinereţii, în dreptul unei şcoli. Din cauza lucrării neterminate, strada se umple cu apă în timpul ploilor, împiedicându-i pe oameni să mai treacă prin zonă.

Ca urmare, pe hârtiile lipite pe gardurile şantierului au fost scrise mesaje ironice la adresa autorităţilor locale: Balta Primăriei, Scăldatul interzis şi Pescuit cu plată.

Lucrarea de pe strada Ţinereţii a început în vară. În momentul semnării contractului, reprezentanţii Primăriei Focşani au anunţat că modernizarea infrastructurii se va încheia în termen de 12 luni.

Taguri:
baltă,
şantier,
centru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici