Bancomat cu peste 100.000 de lei, furat din clădirea unui cămin cultural din Teleorman

Un bancomat care fusese alimentat în urmă cu două zile cu suma de 105.000 de lei a fost furat din clădirea Căminului Cultural din localitatea Saelele, din judeţul Teleorman, hoţii nefiind prinşi de poliţişti.

159 afișări
Imaginea articolului Bancomat cu peste 100.000 de lei, furat din clădirea unui cămin cultural din Teleorman

Bancomat cu peste 100.000 de lei, furat din clădirea unui cămin cultural din Teleorman (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, subcomisar Adrian Ilicea, furtul a fost anunţat de către un paznic al primăriei, clădirea Căminului Cultural fiind păzită de agenţii de pază ai autorităţilor locale.

Echipa sosită la faţa locului a constatat că bancomatul a fost scos din pardoseală de hoţi şi ulterior încărcat într-o maşină. Bancomatul a fost găsit la zece kilometri distanţă de comuna Saelele, abandonat pe un câmp de lângă localitatea Slobozia Mândra, cu casetele distruse şi fără bani, a precizat sursa citată.

Adrian Ilicea a declarat că, din discuţia pe care a avut-o cu reprezentanţii băncii, a reieşit că în urmă cu două zile bancomatul a fost alimentat cu suma de 105.000 de lei, unitatea bancară având măsuri minime de siguranţă la locul unde era amplasat aparatul.

Din primele cercetări s-a stabilit că bancomantul are un sistem de alarmare cu sirenă conectat la un telefon care sună în cabina paznicului clădirii, istalaţia fiind distrusă de hoţi înaintea furtului.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost întocmit un cerc de suspecţi şi au fost audiate toate persoanele care au putut da detalii referitoare la acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici