Bani europeni pentru dotarea şcolilor dintr-o comună gălăţeană

Peste 800.000 de lei din finanţare europeană vor fi investiţi în educaţia copiilor din comuna gălăţeană Smârdan, anunţă deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu: „Nevoia de educaţie este vitală. Şcoli smart pentru educaţie la standarde europene”.

105 afișări
Imaginea articolului Bani europeni pentru dotarea şcolilor dintr-o comună gălăţeană

Bani europeni pentru dotarea şcolilor dintr-o comună gălăţeană

„Peste 800.000 de lei investiţi în educaţia copiilor! În urmă cu 7 luni, donam şcolilor din Smârdan primele calculatoare noi din ultimii doi ani. Am ajuns în momentul în care un primar USR, Silviu Zinica, a câştigat primul proiect cu finanţare europeană. Smârdanul a ales o conducere care investeşte în educaţie, în copii, în cei care reprezintă viitorul. Nevoia de educaţie este vitală, iar proiectul aduce 8 miliarde de lei vechi, bani ce vor fi folosiţi pentru dotarea şcolilor din Smârdan: şcoli smart pentru pentru un viitor smart. Şcoli smart pentru educaţie la standarde europene”, anunţă deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu.

El precizează că proiectul comunei Smârdan a fost selectat pentru finanţare în cadrul obiectivului “Creşterea gradului de utilizare a Internetului”.

„Este unul dintre multele proiecte pe care Silviu Zinica le-a realizat în Smârdan, de la începutul mandatului. Fiecare dintre ele aduce comuna mai aproape de viziunea pe care ne-am propus-o, aceea de a îmbunătăţi, constant, prezentul şi viitorul cetăţenilor”, conchide Rodeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici