Bănicioiu: Corneliu Vadim Tudor avea o suferinţă cardiacă veche şi diabet

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, marţi, că regretă moartea lui Corneliu Vadim Tudor şi că transmite condoleanţe familiei fondatorului PRM, precizând că ştie că acesta avea o suferinţă veche cardiovasculară şi diabet.

364 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Corneliu Vadim Tudor avea o suferinţă cardiacă veche şi diabet

Corneliu Vadim Tudor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Condoleanţe familiei! Am aflat ieri despre deces. Nu am discutat cu medicii despre cauza decesului. Ştiu că era pacient cu vechi antecedente cardiovasculare şi diabet asociat, din ceea ce îmi povestea el", a spus ministrul Nicolae Bănicioiu, care a fost prezent la conferinţa "International Health Forum 2015".

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici