Bărbat omorât în bătaie de patronii unui bar

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna constănţeană Lumina a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele şi lovit cu o bâtă de baseball de patronii unui bar din localitate, unde, beat fiind, provocase mai multe distrugeri.

80 afișări
Imaginea articolului Bărbat omorât în bătaie de patronii unui bar

Bărbat omorât în bătaie de patronii unui bar (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, luni noaptea, Niţă Sandu, împreună cu cei doi fii ai săi, au privit meciul de fotbal dintre reprezentativele Greciei şi Suediei, de la Campionatul European, la un bar din comuna Lumina, transmite corespondentul MEDIAFAX. La un moment dat, ei au mai cerut de băut, dar, pentru că erau într-o avansată stare de ebrietate, administratorii barului, fraţii Andrei, Cătălin (27 de ani) şi Ilie (22 de ani), au refuzat şi i-au poftit să plece.

De supărare, cei trei au făcut scandal şi au provocat distrugeri în localul respectiv, după care Niţă a urcat în maşină şi a fugit. El a fost însă urmărit de fraţii Andrei şi a fost prins după câţiva kilometri, chiar în centrul oraşului Năvodari, fiind dat jos din autoturism şi luat la bătaie cu pumnii şi picioarele. Unul dintre cei doi fraţi avea la el şi o bâtă de baseball, cu care l-a lovit în cap pe Niţă, a precizat sursa citată. Câteva persoane au intervenit pentru a-i despărţi pe bătăuşi, fiind la rândul lor agresate.

În urma loviturilor primite, Sandu Niţă a decedat, medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului neputând decât să constate decesul.

Fraţii Andrei au plecat de la locul faptei, dar s-au predat, câteva ore mai târziu, poliţiştilor din Lumina. Ei au fost reţinuţi, iar procurorii vor propune, miercuri, arestarea lor preventivă pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de crimă, ei riscă până la 20 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici