Bărbat urmărit internaţional după ce a furat ceasuri şi bijuterii de 4,7 mil. euro în Spania, prins la Constanţa

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Constanţa, urmărit internaţional de autorităţile din Spania după ce ar fi furat ceasuri şi bijuterii de 4,7 milioane de euro, a fost prins la Constanţa.

1635 afișări
Imaginea articolului Bărbat urmărit internaţional după ce a furat ceasuri şi bijuterii de 4,7 mil. euro în Spania, prins la Constanţa

Bărbat urmărit internaţional după ce a furat ceasuri şi bijuterii de 4,7 mil. euro în Spania, prins la Constanţa

Poliţiştii din Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi beneficiind de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat marţi un bărbat de 29 de ani, din municipiul Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile spaniole.

Tânărul era dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracţiuni de furt calificat şi constituirea unui grup infracţional organizat, acesta fiind bănuit de sustragerea dintr-un magazin, din Spania, a mai multor obiecte de lux, precum ceasuri şi bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În acţiune au fost angrenaţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici