Video Bărbatul care a comis un JAF ARMAT în Craiova, găsit şi reţinut de poliţişti - GALERIE FOTO

Presupusul autor al tâlhăriei de la o agenţie de pariuri din Craiova a fost găsit, sâmbătă după-amiazam iar casa i-a fost percheziţionată. Ulterior, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost audiat, timp de mai multe ore şi apoi arestat.

3270 afișări

”B. Mădălin în vârstă de 24 ani, din Craiova, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, mâine urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

După ce l-au identificat pe individ, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa, găsind un pistol, întreaga sumă de bani furată şi o pereche de mănuşi.

Potrivit IPJ Dolj, pistolul nu era unul letal.

”Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pistolul este neletal, din categoria celor nesupuse autorizării”, a mai declarat reprezentantul IPJ Dolj.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, declara că agenţia de pariuri este situată în centrul municipiului Craiova, iar bărbatul a reuşit să plece cu toţi banii încasaţi vineri seară, suma de 7.000 lei.

Vineri seară, în jurul orei 22.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o agenţie de pariuri din centrul oraşului şi, sub ameninţarea unui pistol, a solicitat angajatei banii încasaţi. Poliţiştii s-au deplasat urgent la faţa locului, stabilind că un bărbat a pătruns în agenţie şi sub ameninţarea unui pistol a sustras suma de 7.000 lei şi a fugit”, afirma reprezentatul IPJ Dolj.

Angajata agenţiei nu a fost rănită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici