Bărbatul care a evadat din toaleta IPJ Galaţi a fost prins

Bărbatul urmărit în baza unui mandat european pentru furt de maşini şi din bancomante din Austria care a evadat, joi, din toaleta IPJ Galaţi, a fost prins vineri dimineaţa, în locuinţa unui prieten.

1193 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a evadat din toaleta IPJ Galaţi a fost prins

Bărbatul care a evadat din toaleta IPJ Galaţi a fost prins

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul care a evadat din arest a fost găsit vineri dimineaţă în comuna Gemenele din judeţul Brăila, în locuinţa unui prieten.

El a fost încarcerat.

Bărbatul era urmărit în baza unui mandat european pentru furt de maşini şi din bancomante din Austria şi a fost găsit, joi, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, dar a reuşit să fugă imediat după ce a fost dată ordonanţa de reţinere de la Parchet. Bărbatul din Umbrăreşti, judeţul Galaţi, a dispărut din toaleta Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Bărbatul era urmărit în baza unui mandat european emis de autorităţile din Austria în noiembrie 2018, fiind suspectat de furt de autoturisme şi din bancomate în Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici