Bărbatul care a împuşcat un tânăr în Vama Veche spune că a apăsat pe trăgaci din greşeală

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, vineri seară, în campingul din Vama Veche, de către un bărbat de 50 de ani.

323 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a împuşcat un tânăr în Vama Veche spune că a apăsat pe trăgaci din greşeală

Bărbatul care a împuşcat un tânăr în Vama Veche spune că a apăsat pe trăgaci din greşeală

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa anunţă, sâmbătă, că de la faţa locului a fost ridicată arma folosită de bărbat, respectiv o armă letală cu glonţ de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deţinea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acţionat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Incidentul a avut loc într-un camping din staţiune, unde cei doi bărbaţi au avut un conflict spontan, iar bărbatul de 50 de ani a tras cu o armă asupra celui de 21 de ani.

Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

La locul conflictului s-a aflat un negociator din cadrul IPJ Constanţa, pentru că bărbatul în vârstă de 50 de ani ameninţa că se sinucide, dar a fost convins să renunţe la gest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânăr,
împuşcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici