Bărbatul pe trotinetă care înţepa şi lovea femei în Capitală a fost arestat preventiv. Margherita din Clejani, una dintre victime

Bărbatul de 38 de ani, acuzat că înţepa, zgâria şi lovea femei în timp ce mergea cu trotinetă prin Capitală a fost arestat preventiv vineri seara.

1048 afișări
Imaginea articolului Bărbatul pe trotinetă care înţepa şi lovea femei în Capitală a fost arestat preventiv. Margherita din Clejani, una dintre victime

Potrivit Poliţiei Capitalei, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost reţinut de poliţişti în noaptea de joi spre vineri. El fusese depistat în trafic, joi seara, în comuna Vidra, din judeţul Ilfov.

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, poliţiştii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani.

Poliţiştii au anunţat joi că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici