Bărbatul rănit în explozia de la Sadu are arsuri pe 40% din corp, va fi adus la Bucureşti

Bărbatul rănit grav în urma exploziei de la Uzina Mecanică de la Sadu are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, el urmând să fie adus la Bucureşti cu un elicopter SMURD, a declarat, pentru MEDIAFAX, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

83 afișări
Imaginea articolului Bărbatul rănit în explozia de la Sadu are arsuri pe 40% din corp, va fi adus la Bucureşti

Bărbatul rănit în explozia de la Sadu are arsuri pe 40% din corp, va fi adus la Bucureşti (Imagine:Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit lui Raed Arafat, un elicopter SMURD a fost deja trimis la Târgu Jiu, pentru a aduce victima la Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Subsecretarul de stat a spus că bărbatul este în stare foarte gravă, el având arsuri ale căilor respiratorii, precum şi pe 40% din suprafaţa corpului.

În urma exploziei de la Uzina Mecanică de la Sadu au murit două femei, ele fiind găsite carbonizate.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, cele două femei care şi-au pierdut viaţa în deflagraţie sunt Maria Mirulescu, de 42 de ani şi Diana Andriţoiu, de 38 de ani.

Bărbatul rănit în urma exploziei este Constantin Dijmărescu, în vârstă de 42 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici