Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore

Bărbatul de 35 de ani, urcat pe un stâlp în Mehedinţi, a fost convins să coboare după 60 de ore. El a fost imobilizat de poliţişti şi urmează să fie supus unor controale medicale. Bărbatul a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi la sfârşitul lunii iunie, unde a rămas peste 22 de ore.

259 afișări
Imaginea articolului Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore

Bărbatul urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, convins să coboare după 60 de ore

„În această dimineaţă (duminică dimineaţa - n.r.), cetăţeanul, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din extravilanul localităţii Cerneţi, a fost convins de salvatori să coboare. Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, care a observat bărbatul, în seara de 17 august. La locul evenimentului, au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială cu modul de prim ajutor şi o autospecială de intervenţie la dezastre, dar şi echipaje din cadrul IPJ şi SAJ”, anunţă ISU Mehedinţi.

La faţa locului a ajuns şi un reprezentant al distribuitorului de energie electrică, care a scos de sub tensiune firele de curent electric.

„Pentru eficientizarea intervenţiei, la baza stâlpului a fost amplasată şi o pernă de salvare din cadrul ISU Dolj. Timp de aproape 60 de ore, echipajele au rămas în supraveghere, asigurându-se, periodic, schimbul de efective. În această dimineaţă, bărbatul a fost convins să renunţe la gest şi a coborât în siguranţă. Acesta a fost imobilizat de poliţişti, urmând să fie preluat de echipajele medicale, in vederea efectuării unor investigaţii de specialitate. Bărbatul a mai urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi la sfârşitul lunii iunie, unde a rămas peste 22 de ore”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici