Bascheţii – Cea mai purtată pereche de adidaşi din lume (P)

Deşi, la prima vedere, doamnele sunt persoanele care sunt cel mai interesate de modă şi trenduri noi, de multe ori se întâmplă ca şi bărbaţii să fie atraşi de un anumit stil de îmbrăcăminte, să îi prindeţi gândindu-se la un outfit pentru o anumită ocazie, sau plimbându-se prin magazinele de modă pentru a-şi găsi o nouă cămaşă. De obicei, se întâmplă ca la evenimente, domnii să aleagă un stil elegant dar misterios, iar în viaţa de zi cu zi, să aleagă stilul sporty. Dacă mai sunt şi atleţi, cu atât mai mult. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să ne concentrăm atenţia asupra stilului sporty de îmbrăcăminte al bărbaţilor şi să îi ajutăm să-şi asorteze cele mai frumoase perechi de încălţăminte la hainele alese.

167 afișări
Imaginea articolului Bascheţii – Cea mai purtată pereche de adidaşi din lume (P)

Majoritatea domnilor preferă să poarte adidaşi– cea mai versatilă încălţăminte bărbaţi de pe piaţă. Adidaşii sunt comozi, se pot asorta atât la ocazii selecte, cât şi în zilele obişnuite de mers la birou sau ieşit în oraş cu familia, şi vin confecţionaţi din materiale precum piele, piele întoarsă sau pânză. Printre cele mai îndrăgite şi apreciate materiale de adidaşi bărbaţi se numără pielea. Fiind foarte versatilă, sustenabilă şi cu o durabilitate de invidiat, pielea se poate adapta foarte uşor la orice stil de îmbrăcăminte. Însă, astăzi, noi ne vom concentra pe stilul sporty, aşa cum am menţionat şi mai sus. În acest stil se încadrează haine precum tricourile lejere, pantalonii de trening sau chiar blugii uşor largi pe picior, eventual o şapcă şi ultimii dar nu cei din urmă, bascheţii. Bascheţii sunt cei mai îndrăgiţi adidaşi pentru bărbaţi. Îşi iau numele din mult iubitul sport, basketball. Au o formă utilă, tip gheată, ce susţine gleznele cu atenţie, talpă groasă pentru a juca cele mai solicitante meciuri, pentru plimbări relaxante prin oraş sau chiar pentru drumeţii captivante la munte, şi sunt făcuţi din piele.

Vă întrebaţi de ce am ales tocmai bascheţii? Pentru că, de-a lungul timpului, sportul cu acelaşi nume a reuşit să ne impresioneze cu cele mai emoţionante meciuri şi campionate şi ne-a făcut să îi iubim pe jucători atât de mult încât să ne dorim şi noi să le reflectăm stilul. Plus că, bascheţii sunt cea mai versatilă pereche de adidaşi bărbaţi, adaptându-se uşor la orice ocazie. Aveţi o şedinţă importantă la birou dar vreţi să fiţi confortabil? – bascheţi. Vreţi să ieşiţi în oraş cu persoana iubită şi să vă puteţi plimba fără griji ore în şir? – bascheţi. Acestea sunt numai câteva dintre ocaziile la care puteţi asorta o astfel de pereche de adidaşi. Nu ezitaţi să răsfoiţi şi mediul online pentru mai multe recomandări.

Înainte de încheiere, vrem să vă povestim şi despre cum a apărut această încălţăminte pentru bărbaţi. Bascheţii au fost fabricaţi cu scopul de a susţine glezna şi piciorul într-un mod cât mai sigur şi pentru a ajuta la un meci bun. În anul 1917, prima pereche de bascheţi a văzut lumina soarelui sub numele unei companii celebre, ce se poate găsi şi acum pe piaţă, în aceeaşi formă. Perechea a fost denumită după faimosul jucător Chuck Taylor, în anul 1920, fapt ce a făcut ca bascheţii să fie şi mai îndrăgiţi. La momentul respectiv, aceşti adidaşi pentru bărbaţi erau confecţionaţi din pânză şi aveau o talpă subţire. Pentru o perioadă, au fost perfecţi în meciurile de basket, însă, după un timp, au fost înlocuiţi de alte modele confecţionate din piele. Pielea a reuşit să se adapteze remarcabil pe picioarele jucătorilor şi astfel, a rămas materialul „de bază” în fabricarea acestor adidaşi. Printre alţi jucători celebri se numără Kyrie Irving, Shaquille O'Neal, Michael Jordan şi LeBron James, care sunt şi ei adepţii tot ai aceluiaşi stil de bascheţi, de piele. Pe piaţa din zilele noastre există mai multe mărci care fabrică astfel de încălţăminte, însă cea aflată sub numele lui Michael Jordan a ajuns cea mai apreciată. Datorită stabilităţii oferite în timpul mişcării, materialelor premium din care sunt confecţionaţi şi culorilor şi modelelor interesante, bascheţii au ajuns să fie cea mai apreciată pereche de adidaşi, bărbaţii asortându-i la tot felul de evenimente.

Aşa au ajuns bascheţii să fie în topul celor mai purtate perechi de încălţăminte din lume. Sunt apreciaţi atât de jucătorii profesionişti, cât şi de domnii obişnuiţi care nu practică sportul, şi pare că vor rămâne la acest stadiu pentru multă vreme. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos şi că aţi aflat ce vă doreaţi. După câteva căutări în online, sigur veţi alege o pereche minunată de adidaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici