Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului de unde transmite românilor mesajul de an nou

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns înainte de miezul nopţii, de Revelion, în Piaţa Sfatului din Braşov, de unde va transmite mesajul de an nou tuturor românilor.

29 afișări
Imaginea articolului Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului de unde transmite românilor mesajul de an nou

Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului de unde transmite românilor mesajul de an nou (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a fost invitat, la trecerea dintre ani, în Piaţa Sfatului din Braşov, unde Primăria a pregătit pentru noaptea de Revelion un spectacol cu muzică şi dansuri populare româneşti, şi unde, începând cu ora 22.00 a zilei de 31 decembrie, în pofida temperaturilor scăzute, de până la -17 grade Celsius, sute de persoane s-au adunat pentru a petrece Revelionul.

Pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, invitaţii speciali sunt Tiberiu Ceia, Angela Rusu şi Laura Lavric, anul 2009 fiind întâmpinat cu un foc de artificii.

Este pentru prima dată când Traian Băsescu, în calitate de preşedinte, petrece Revelionul în altă parte decât în Bucureşti, după ce mai mulţi ani la rând, el s-a aflat, în noaptea dintre ani, în Piaţa Universităţii, iar anul trecut el a fost prezent în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni, joi, la vila de protocol de la Predeal, cu membri ai Cabinetului Boc, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Potrivit surselor, întâlnirea va avea loc la ora 13.00.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun la munte, pe Valea Prahovei, alături de soţie şi de fiica cea mică, Elena, ziua şeful statului aflându-se pe pârtiile din Predeal, iar seara petrecând-o la Cabana Schiorilor din Sinaia.

Şeful statului a revenit la Bucureşti pentru a fi prezent, sâmbătă după-amiază, la o şedinţă informală a Guvernului. Duminică, preşedintele s-a întors la Predeal, unde s-a plimbat cu snowmobilul.

Băsescu a declarat, duminică, la sosirea la Predeal, că a venit să ia aer şi să-şi oxigeneze creierul, iar luni după-amiază se va întoarce la Bucureşti, după care va reveni pe Valea Prahovei.

"Am venit să iau aer în plămâni şi să-mi oxigenez creierii cu aer de munte", a spus şeful statului, menţionând că vine la munte ori de câte ori poate.

Citeşte şi:

Anul Nou, în jurul lumii

Băsescu se întâlneşte, joi, cu membri ai Guvernului

Băsescu, aşteptat să petreacă Revelionul în Piaţa Sfatului din Braşov

Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei (Video)

La Predeal, preşedintele Băsescu s-a plimbat cu snowmobilul

Premierul Emil Boc îşi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici