Băsescu a graţiat un bătrân condamnat la o lună de închisoare

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul de graţiere pentru un bătrân condamnat la o lună de închisoare pentru vătămare corporală gravă, decizia fiind luată din motive umanitare, informează, vineri, Administraţia Prezidenţială.

160 afișări
Imaginea articolului Băsescu a graţiat un bătrân condamnat la o lună de închisoare

Băsescu a graţiat un bătrân condamnat la o lună de închisoare (Imagine: Mediafax Foto)

"Din motive umanitare, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 17 aprilie, decretul de graţiere individuală a domnului Mireuţă Mihail, pentru pedeapsa de o lună închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, prevăzută de articlolul 182 alineatul 1 din Codul penal", informează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Mihail Mireuţă are 84 de ani şi o stare de sănătate "precară", se mai arată în comunicat.

Bărbatul nu a fost deocamdată închis, el obţinând, potrivit sursei citate, o amânare a executării pedepsei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici