Băsescu: Copiii maghiari învaţă limba engleză cântând şi limba română plângând (AUDIO)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu are "niciun dubiu" ca limba română să fie învăţată de copiii maghiari după metodologia unei limbi străine şi că ceea ce a spus în Covasna nu a fost "o vorbă de vară", ci "o realitate" pe care unii o ignoră.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Copiii maghiari învaţă limba engleză cântând şi limba română plângând (AUDIO)

Băsescu: Copiii maghiari învaţă limba engleză cântând şi limba română plângând

"Copiii maghiari învaţă limba engleză cântând şi limba română plângând", a afirmat Băsescu, relatând ceea ce i-au spus profesorii în cursul vizitei.

Şeful statului a mai declarat că, într-adevăr, limba română este limba oficială a statului, dar a văzut "unii care ţipau" acest lucru, fără să ţină cont de situaţia din Harghita şi Covasna.

"A nu înţelege această realitate înseamnă a-i condamna la izolare pe copii maghiari", a afirmat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici