Băsescu l-a decorat pe Cătălin Cârstoiu, manager al Spitalului Universitar şi fin al său

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat, printre alţi doctori cunoscuţi, pe finul său, medicul Cătălin Cârstoiu, managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

731 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a decorat pe Cătălin Cârstoiu, manager al Spitalului Universitar şi fin al său

Băsescu l-a decorat pe Cătălin Cârstoiu, manager al Spitalului Universitar şi fin al său (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Cătălin Cârstoiu, fiul subprefectului de Argeş, a fost numit, în decembrie 2009, manager interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Din mai 2006, Cârstoiu este director medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Medicul ortoped Cătălin Cârstoiu este finul preşedintelui Băsescu şi este cel care a fost de gardă în 7 mai 2006, când şeful statului a mers la unitatea medicală acuzând dureri de spate şi a fost diagnosticat cu hernie de disc, operându-se apoi la Viena.

Preşedintele Traian Băsescu a decorat, joi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, o serie de medici cunoscuţi, printre care Sorin Oprescu, Adrian Streinu-Cercel, Leon Dănăilă şi Şerban Brădişteanu.

Astfel, decretele de decorare au fost semnate cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, la propunerea ministrului Sănătăţii, pentru contribuţia deosebită în cercetarea şi practica medicală şi în semn de apreciere a activităţii.

Astfel, doctorul neurochirurg Leon Dănăilă şi medicul primar Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat, au fost decoraţi cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Comandor.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, medic primar chirurg, a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer.

În acelaţi timp, doctorii Şerban Brădişteanu, Dan Enescu, Dan Tulbure şi Alexandru Nazila au primit, alături de alţii, Ordinul Naţional Serviciul Sanitar în grad de Cavaler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici