Băsescu l-a decorat pe Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer (KAS) în România, cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" - în grad de Comandor.

102 afișări
Imaginea articolului Băsescu l-a decorat pe Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România

Băsescu l-a decorat pe Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România

Preşedinţia informează, joi, că şeful statului a semnat decretul pentru decorarea lui Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România.

"În semn de înaltă apreciere pentru crearea unui climat de colaborare activă, pe toată perioada mandatului său în calitate de director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România, pentru susţinerea şi îmbunătăţirea performanţelor academice ale elevilor şi studenţilor care au primit burse de studiu sau au participat la programe de cercetare finanţate de fundaţie, domnul preşedinte Traian Băsescu conferă Ordinul Naţional «Pentru Merit» - în grad de Comandor domnului Holger Dix, fost director al Fundaţiei Konrad Adenauer în România", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

KAS este o fundaţie politică, apropiată Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din Germania, care desfăşoară în România încă din 1991 activităţi de educaţie politică şi consultanţă. Din 1998 este prezentă cu o reprezentanţă permanentă la Bucureşti.

Cofondatorul CDU şi primul cancelar federal german, Konrad Adenauer (1876-1967) a îmbinat tradiţiile creştin-sociale, conservatoare şi liberale, numele său fiind sinonim cu reconstrucţia democratică a Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici