Băsescu: Sindicaliştii de la Galaţi să nu forţeze creşteri salariale, preţul oţelului a scăzut

Preşedintele Traian Băsescu a făcut, luni, un apel la sindicaliştii din Combinatul Siderurgic de la Galaţi să nu forţeze nota în legătură cu creşteri de salarii care nu pot fi susţinute, pentru că riscă închiderea combinatului.

254 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sindicaliştii de la Galaţi să nu forţeze creşteri salariale, preţul oţelului a scăzut

Băsescu: Sindicaliştii de la Galaţi să nu forţeze creşteri salariale, preţul oţelului a scăzut (Imagine: Diana Bogdan/Mediafax Foto)

El a menţionat că oţelul a cunoscut o scădere ca preţ pe plan mondial.

"Apropo de mişcările sindicale de la Galaţi, de la combinat. Îi rog pe liderii sindicali să aibă în vedere că, în ultimele luni, oţelul, pe plan mondial, a cunoscut o cădere masivă de preţ. Nu forţaţi nota în creşteri de salarii care nu pot fi susţinute, pentru că riscaţi închiderea combinatului. Se închid multe combinate în lume de producţie oţel", a declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici