Bătaie în Slatina după o şicanare în trafic între doi poliţişti. Unul dintre ei a ajuns la spital

Un poliţist dintr-o comună din Olt a ajuns la spital după ce a fost bătut de un alt poliţist, cu trei ani mai tânăr decât el.

1184 afișări
Imaginea articolului Bătaie în Slatina după o şicanare în trafic între doi poliţişti. Unul dintre ei a ajuns la spital

Bătaie în Slatina după o şicanare în trafic între doi poliţişti. Unul dintre ei a ajuns la spital

„La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, judeţul Olt. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor şicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtişoara, judeţul Olt” transmite IPJ Olt.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi dispunerea de măsuri legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt poliţişti, astfel că au fost demarate verificări interne”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţişti,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici