Bătrână de 90 de ani, cercetată după ce a distrus uşa unei vecine cu pumnii şi picioarele. De la ce a pornit conflictul

  • O femeie, în vârstă de 90 de ani, a distrus uşa unei vecine de 71 de ani.
  • Agresiunea s-a produs deoarece vecina este suspectată de furt.
  • Victima a sunat la 112, iar agresoarea este cercetată penal.
696 afișări
Imaginea articolului Bătrână de 90 de ani, cercetată după ce a distrus uşa unei vecine cu pumnii şi picioarele. De la ce a pornit conflictul

O femeie de 90 de ani a distrus uşa unei vecine şi acum este cercetată de poliţişti într-un dosar penal de distrugere. Jandarmii care au fost la faţa locului au întocmit actele de sesizare privind infracţiunea săvârşită de bătrână.

Jandarmii au povestit că femeia, în vârstă de 90 de ani, a distrus uşa, lovind-o cu pumnii şi picioarele, acuzându-şi vecina de furtul unor obiecte din locuinţă.

Victima le-a povestit jandarmilor faptul că nu este prima dată când vecina îi distruge uşa locuinţei, acuzând-o de furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici