Bătrână dintr-o comună dâmboviţeană, la spital după ce a fost muşcată de câini pe stradă

O bătrână din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce a fost muşcată de câini de o stradă din localitate, poliţiştii declanşând o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

122 afișări
Imaginea articolului Bătrână dintr-o comună dâmboviţeană, la spital după ce a fost muşcată de câini pe stradă

Bătrână dintr-o comună dâmboviţeană, la spital după ce a fost muşcată de câini pe stradă (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, poliţiştii din Găeşti au fost sesizaţi, sâmbătă, că o bătrână în vârstă de 83 de ani a fost muşcată de mai mulţi câini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Cristina Niculae, incidentul s-a produs în localitatea în care femeia locuieşte, respectiv comuna Petreşti. Bătrâna a fost atacată de o haită de câini pe una dintre străzile localităţii.

Femeia a fost dusă de urgenţă la Spitalul din Târgovişte, medicii de aici luând decizia să o transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

În momentul în care a fost transportată la spital, bătrâna era conştientă, însă avea mai multe plăgi muşcate.

Poliţia face verificări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi dacă câinii agresivi au stăpân şi au fost lăsaţi nesupravegheaţi ori sunt comunitari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici