Bebeluş de şapte luni bătut crunt de tată. Şansele de supravieţiuire sunt minime

Un copil în vârstă de şapte luni se află în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost bătut crunt de tatăl său, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale micuţului.

90 afișări
Imaginea articolului Bebeluş de şapte luni bătut crunt de tată. Şansele de supravieţiuire sunt minime

Bebeluş de şapte luni bătut crunt de tată. Şansele de supravieţiuire sunt minime (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, băieţelul este din comuna tulceană Carcaliu şi a ajuns în spitalul din Constanţa, joi fiind transferat de la spitalul din Măcin, judeţul Tulcea.

"Copilul are o colecţie de sânge la nivelul craniului, vizibilă pe două tomografii consecutive. Este cooperant, dar într-o stare de somnolenţă. Minorul se află tot timpul sub supravegherea unei echipe de specialişti, dar pronosticul medicilor este unul rezervat", a precizat dr. Florian Stoian.

Potrivit poliţiştilor, care au deschis o anchetă în acest caz, tatăl copilului este recidivist, ispăşind o pedeapsă cu închisoarea pentru omor.

"Se pare că tatăl agresor este un fost puşcăriaş, care a ispăşit o condamnare pentru omor, fiind eliberat recent din penitenciar. Cazul a fost anuţat poliţiştilor din Tulcea, care au deschis o anchetă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Gelu Manolescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici